TUINONDERHOUD

Onderhoud

Ontspannen tuinieren in uw eigen tuin is heerlijk, maar zelf al het tuinonderhoud uitvoeren kan een flinke klus zijn. Ziet u er tegenop of ontbreekt het u aan tijd en kennis? Wij snoeien, maaien, ruimen op en doen alles wat nodig is om uw tuin in topconditie te houden. U kunt een onderhoudsabonnement afsluiten of ons inschakelen voor eenmalig tuinonderhoud. Net wat u fijn vindt!

Eenmalig onderhoud

Wilt u die boom in de voortuin eens flink laten snoeien of weg laten halen? Of uw verzakte terras weer strak hebben? Is uw gazon aan een opknapbeurt toe of moet de beregening worden nagekeken? Wij staan voor u klaar.

Periodiek onderhoud

Geen vieze handen, maar wel een tuin om met volle teugen van te genieten. Dat kan met ons onderhoudsabonnement. Wij weten precies wanneer welke plant bemest moet worden en of snoeien nodig is. U bepaalt wanneer wij komen en wat we voor u doen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Boom
verzorging

Bomen geven sfeer en beschutting. Ze zorgen ook voor schaduw en verkoeling. En fruit van eigen fruitbomen is extra lekker! Bomen bieden veel, maar vragen ook aandacht: een goede standplaats en vakkundig onderhoud. En soms is het beter om ze te kappen. Wij hebben de kennis, het materieel én de benodigde certificaten om dit specialistische werk veilig en verantwoord uit te voeren.

Projecten

Nieuwsgierig naar ons werk? Neem een kijkje bij onze projecten.

Wilt u ook buiten gewoon genieten? Wij denken graag met u mee. Laten we kennismaken!
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op, of bel ons op T. 06 536 686 04

Contact

Zou jij bij Eigenwijze Tuinen willen werken, neem vrijblijvend contact met ons op.