Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een eigen tuin biedt vele mogelijkheden: tuinieren, spelen, genieten van vogels, vlinder en planten. Lekker eten met vrienden en familie. Om dit allemaal zorgeloos te kunnen doen, is een doordachte tuinaanleg essentieel. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden! Wij helpen u er graag bij, hoe klein of groot uw tuin ook is.

Bestrating

Een fijn terras, een oprit of slingerend pad: vertel ons uw wensen en het komt in orde. Uiteraard helemaal passend bij de sfeer van uw tuin en in balans met de hoeveelheid beplanting. Eventueel gebruiken we bestaande materialen opnieuw óf we helpen u bij het maken van een keuze. Die is reuze: van gebakken klinkers tot betontegels, hout en grind tot split zoals Gravier d’Or.

Beregening

Uitgekiende beregeningssystemen met sensoren zorgen ervoor dat uw tuin altijd de juiste hoeveelheid water krijgt. Dankzij de instelbare sproeiprogramma’s wordt het besproeien van uw borders en gazons kinderspel. Uw tuin ligt er ook in warme zomermaanden fris en gezond bij! De installatie sluiten we vakkundig aan en de leidingen werken we netjes weg. Nieuwe tuin aanleggen? Vraag ons tijdig naar de mogelijkheden, dat scheelt graafwerk achteraf.

Tuinontwerp

Met een goed tuinontwerp heeft uw tuin de gewenste sfeer en is er het hele jaar wat te genieten. Kleur, bloeitijd, bladvorm, hoogte en standplaatsen: samen vormen planten, struiken en bomen een harmonisch geheel. Misschien zijn planten, tegels of klinkers deels opnieuw te gebruiken. U kunt zelf een ontwerp aandragen, wij kunnen schetsen maken of we schakelen een tuinontwerper in. Alles kan!

Elektra en verlichting

Altijd elektriciteit binnen handbereik is ook in de tuin ideaal. Geen gegoochel met verlengsnoeren wanneer u de auto wilt uitzuigen of met een machine moet werken. Wij zorgen voor veilige aansluitingen (regen- en spatwaterdicht) én passende verlichting. Want ook ’s avonds mag uw tuin gezien worden! Buitenverlichting geeft extra sfeer en houdt inbrekers op afstand. U krijgt advies over sfeervolle en functionele verlichting van uw tuinpad, terras, perken, struiken, bomen of vijvers, inclusief tijdschakelaars en bewegingsmelders.

Vijvers

Water brengt zowel rust als extra leven in uw tuin. Het staat ook voor plezier en verkoeling. Of het nu een vijver, waterornament of fontein is: een goede aanleg is van belang voor jarenlang zorgeloos genieten. Op een passende plaats en met de juiste beplanting eromheen. We bieden u ook groene opties om wateroverlast in de tuin te voorkomen!

Klant aan het woord

“Gerben denkt mee, geeft oplossingen en waardevolle tips voor leveranciers. Zijn medewerkers verstaan hun vak, zijn altijd vriendelijk en correct. Ze kijken net even verder en zetten een stapje extra.”

Mevr. Wools, Renkum

Wilt u ook buiten gewoon genieten? Wij denken graag met u mee. Laten we kennismaken!
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op, of bel ons op T. 06 536 686 04

Contact

Zou jij bij Eigenwijze Tuinen willen werken, neem vrijblijvend contact met ons op.