Over ons

Over ons

Tuinen aanleggen en onderhouden waar u jarenlang van geniet. Dat is waar het bij Eigenwijze Tuinen om draait. Met een team van vakbekwame hoveniers werk ik – Gerben van Norel – aan uw tuinproject. Uw wensen en de liefde voor de natuur staan daarbij centraal.

Visie

Bij Eigenwijze Tuinen gaan we zorgvuldig om met het vertrouwen dat u in ons stelt. We voelen ons verantwoordelijk voor uw tuinplezier. Daarom denken we ook na de oplevering graag mee over het onderhoud. U krijgt antwoord op al uw vragen en advies over water geven en bemesten om uw planten, struiken en bomen gezond te laten groeien en bloeien.

DUURZAAMHEID

Als professionals met een groen hart doen wij ons werk met oog voor mens en dier, milieu en maatschappij. Met onze groene oplossingen dragen we bij aan meer biodiversiteit en helpen we wateroverlast en hitte te verminderen. In onze bedrijfsvoering maken we duurzame keuzes. Zo werken we niet met gewasbeschermingsmiddelen en gebruiken we waar mogelijk accugereedschap. Wilt u hier meer over weten? Stel ons gerust uw vragen.

Hoe het begon

Als vakbekwaam hovenier deed ik ervaring op bij diverse groenbedrijven. Gaandeweg groeide het verlangen om te ondernemen op mijn eigen manier en vanuit mijn eigen visie: op basis van persoonlijk contact en de wensen van de klant écht maatwerk leveren. Zo begon ik in 1999 met Eigenwijze Tuinen, als zelfstandige zonder personeel. Inmiddels werk ik samen met een klein, vast team en een groep specialisten voor ontwerp, beregening, bestrating enzovoorts.

Klant aan het woord

“Het team van Eigenwijze Tuinen voert allerlei onderhoudswerk uit in mijn tuin. Dat bevalt uitstekend, ze begrijpen wat ik wil en ik krijg altijd goed advies. Het voelt vertrouwd.”

Mevr. Fasbinder, Oosterbeek

Wilt u ook buiten gewoon genieten? Wij denken graag met u mee. Laten we kennismaken!
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op, of bel ons op T. 06 536 686 04

Contact

Zou jij bij Eigenwijze Tuinen willen werken, neem vrijblijvend contact met ons op.