Wie zijn wij?

Hovenier Gerben van Norel staat aan het hoofd van hoveniersbedrijf Eigenwijze Tuinen. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Ook zijn medewerkers zijn vakbekwame hoveniers. Gerben: “Ik vind het heel erg belangrijk dat we ons blijven vernieuwen. Mijn medewerkers en ik volgen regelmatig vakgerichte trainingen om bij de tijd te blijven.”

 

Betrokkenheid

Eigenwijze Tuinen voelt zich sterk betrokken bij het werk. Gerben: “Een klant stelt zijn vertrouwen in mijn vakmanschap en daar wil ik op een professionele manier mee omgaan. Ik voel me sterk verantwoordelijk. Ik wil een goede en mooie tuin aanleggen, die helemaal naar de zin van de klant is. Omdat mijn verantwoordelijkheid verder gaat dan de oplevering, vind ik het ook fijn om na de aanleg mee te denken met het tuinonderhoud. Ook geef ik graag advies, bijvoorbeeld over water geven en bemesten, om zo de planten en bomen in goede conditie te houden.”

 

Keurmerk

Eigenwijze Tuinen is bewust niet aangesloten bij een keurmerk. Gerben: “Onze tuinen, die zijn het bewijs van ons kunnen. De kwaliteit van het werk is onze kracht. Ons werk verkoopt zichzelf. Zo’n 85% van de klanten komen via mond-tot-mondreclame bij ons. Daar ben ik trots op!”

 

Erkend leerbedrijf

Eigenwijze Tuinen is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat jonge mensen opgeleid worden voor het vak van hovenier. Zij werken, samen met ervaren krachten, met veel enthousiasme aan uw tuin.

 

Prijzen

Eigenwijze Tuinen valt regelmatig in de prijzen. Zo wonnen twee tuinen in Wageningen in 2009 de eerste en de tweede prijs van Groei&Bloei. In 2010 werd de eerste en tweede prijs toegekend aan twee tuinen in Renkum.