Onderhoud

Tuinieren is voor velen een ontspannende hobby. Lekker buiten bezig zijn in de eigen tuin.

Maar goed tuinonderhoud vergt kennis van de beplanting en de effecten van de seizoenen op uw tuin. Een goed gesnoeide boom of struik geeft ruimte aan nieuwe twijgjes en aan optimale groei en bloei. Slecht snoeiwerk kan flinke schade aanrichten en groen zelfs laten afsterven.

In elk seizoen zijn bepaalde tuinwerkzaamheden nodig om uw tuin er permanent op haar best te laten uitzien. Eigenwijze Tuinen zorgt ervoor dat uw tuin het gehele jaar in topconditie blijft.

En als sommige werkzaamheden voor u te zwaar zijn? Geen probleem. Wij doen wat u niet kunt of wilt. Op een ontspannen manier tuiniert u zelf en zware of omvangrijke klussen geeft u uit handen.

 

Periodiek onderhoud

U kunt ons periodiek inschakelen via een onderhoudsabonnement. U krijgt geen vieze handen meer, maar wel een tuin om optimaal van te genieten. En wij weten precies wanneer welke plant bemest moet worden of hoe en wanneer er gesnoeid moet worden.

Ieder abonnement is maatwerk. Wij hebben geen standaardpakket. U bepaalt zelf wanneer we komen en wat we doen.

 

Het is ook mogelijk om uw tuin eenmalig onder handen te laten nemen. Dit doen wij regelmatig bij woningen die te koop worden aangeboden. Vakkundig tuinonderhoud geeft verrassende resultaten!